de midweek : définitie (op toeristisch vlak)

 

« midweek » of « mid-week », zelfst. naamw., (woord van Engelse afkomst met als betekenis  « het midden van de week »).  In de hotelsector is een midweek de benaming voor een verlofperiode bestaande uit 4 overnachtingen tijdens de week, van maandag tot vrijdag. De midweek is dus het tegenovergestelde van het weekend dat van vrijdag tot zondag loopt.

midweek ardennen

En wat heeft Midweeks.net daar mee te maken?

 

Wij hebben gemerkt dat vakantieverblijven vaak te kampen hebben met lege kamers tijdens de week. Het is de moeite waard om de midweek beter te leren kennen, zeker omdat deze formule verschillende vordelen inhoudt (betere prijzen, meer kalmte…. Ons doel is de midweek in de kijker te zetten via ons reservatieplatform : Midweeks.net.

 

Een midweek reserveren in de Ardennen

 

De Ardennen bestaan uit een tal van adembenemende plekjes die over 3 buurlanden gelegen zijn. Men verblijft er met alle plezier, voornamelijk voor de eindeloze wandelroutes in de wondermooie bossen. Midweeks.net stelt aangename vakantieverblijven voor (hotels, vakantiehuisjes en gastenkamers) die zich allemaal op en rond het betoverend grondgebied van de Ardennen bevinden (de Belgische Ardennen, de Franse Ardennen en de Luxemburgse Ösling).

 

Boek uw midweekje weg in de Ardennen!